Pustni dogodki

datum: 28.02.2014

kategorija: V središču

Na pustni torek v plesnem letu 2014 vabita Mladinski center Nova Gorica in mestna občina vse otroke na popoldansko plesno pustno rajanje v mestu Nova Gorica. V Grgarskih Ravnah pa bo veselo že na pustno soboto.

Mladinski center Nova Gorica in Mestna občina Nova Gorica vse otroke v plesnem letu na pustni torek  vabita na popoldansko plesno pustno rajanje v mestu, in sicer ob 16.30  na ploščad med Goriško knjižnico Franceta Bevka in Slovenskim narodnim gledališčem Nova Gorica. Za pustne norčije bodo poskrbeli Sten Vilar in Pika Nogavička ter plesna kluba Kreart in V.I.P. Dance Company.  V primeru dežja bo prireditev potekala v telovadnici OŠ Milojke Štrukelj v Novi Gorici.

Krajevna skupnost Nova Gorica pa prijazno vabi vse otroke na dopoldansko pustno maškarado v Novi Gorici v torek, 4. marca 2014, med 10.30 in 12. uro na ploščad med Goriško knjižnico Franceta Bevka in Slovenskim narodnim gledališčem Nova Gorica. Mali Bu obljublja zabavo s petjem in plesom.

Turistično društvo Kuk Ravne-Bate prireja jutri, v soboto, 1. marca 2014, tradicionalno 22. pustovanje Grgarske Ravne 2014. Med 17. in 21. uro bodo zbrane zabavali: plesna skupina Kreart, čarodej Toni in Čuki s živ žavom. Ob 22. uri bo sledila večerna zabava s Čuki. Prireditev bo potekala pod ogrevanim šotorom v Grgarskih Ravnah.

 

Pustovanje 2014