Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Vsebine

GLASOVANJE o participativnem proračunu bo potekalo v nedeljo, 19. novembra 2017,
med 8. in 12. uro ter med 15. in 19. uro
na sedežih krajevnih skupnosti.

Izvedeno bo tudi PREDČASNO GLASOVANJE  v sredo, 15. novembra 2017, med 9. in 17. uro
v Zeleni dvorani v 1. nadstropju novogoriške mestne hiše
(Trg Edvarda Kardelja 1, Nova Gorica).

Glasovanja se lahko udeleži vsak prebivalec ali prebivalka s stalnim ali z začasnim bivališčem v Mestni občini Nova Gorica, ki je dopolnil/-a 15 let. Za glasovanje je potreben osebni dokument. Za potrebe glasovanja se bo vzpostavila evidenca udeležencev. Vsak lahko glasuje samo v svojem imenu.

Glasuje se lahko za največ tri projektne predloge, ki jim bo glasovalec podelil 3, 2 ali 1 točko. Iz proračuna Mestne občine Nova Gorica za leto 2018 bo financirana izvedba tistih projektov, ki bodo na glasovanju na posameznem območju prejeli največ točk in njihova skupna vrednost ne bo presegala razpisanih sredstev.

Projektni predlogi, ki so se uvrstili na glasovanje, po območjih: