Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Vsebine

Nedelja, 19. novembra 2017, je v Mestni občini Nova Gorica minila v znamenju glasovanja o projektnih predlogih Participativnega proračuna Mestne občine Nova Gorica. Od vseh upravičencev glasovanja, ki jih je 28.857, se je glasovanja udeležilo 3300 občank in občanov. Glasovali so v petih območjih, za katere je bila v namene izvedbe Participativnega proračuna razdeljena Mestna občina Nova Gorica. Udeležba na glasovanju je bila 11,4 % in je prijetno presenetila Komisijo za izvedbo participativnega proračuna mestne občine, še posebej, ker je v nekaterih območjih glasovalo tudi preko 50 % vseh upravičencev, občanov od 15. leta dalje.

Občanke in občani so skupaj izbrali 19 projektnih predlogov. V nadaljevanju objavljamo rezultate za vsako območje posebej.