Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Vsebine

Mestna občina Nova Gorica podeljuje fizičnim in pravnim osebam občinska priznanja in nagrade v skladu z Odlokom o priznanjih Mestne občine Nova Gorica, ki določa pogoje, vrsto, postopek in način podeljevanja priznanj ter financiranje, pogoje za prevzem pokroviteljstva nad prireditvijo in način vodenja evidence podeljenih priznanj ter spominska in druga priznanja in darila.

Priznanja občina podeljuje zaslužnim občanom in drugim osebam, podjetjem, zavodom, skupnostim, društvom in drugim organizacijam.

Priznanja so:

  • naziv častni občan Mestne občine Nova Gorica,
  • nagrada Mestne občine Nova Gorica,
  • nagrada Franceta Bevka,
  • Bevkova listina,
  • plakete Mestne občine Nova Gorica

Podeljena priznanja