Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Celovita energetska sanacija in prenova stavb v lasti Mestne občine Nova Gorica

  • DATUM OBJAVE 13. maj 2022

  • STATUS PROJEKTA: Zaključeni projekti
  • PREDVIDEN ZAKLJUČEK: december 2020
  • VREDNOST PROJEKTA: 2.056.284,23 EUR
  • DELEŽ SOFINANCIRANJA: 48,2% lastni viri MO Nova Gorica, 15,5 % Ministrstvo za infrastrutkuro RS (85 % Kohezijski sklad EU in 15% SLO udeležba v kohezijski politiki), MGRT 36,3% (nepovratna sredstva)

Celovita energetska sanacija in prenova štirih javnih objektov v lasti Mestne občine Nova Gorica

»Celovita energetska sanacija in prenova stavb v lasti Mestne občine Nova Gorica« predvideva izvedbo celovite energetske sanacije in prenove 4-ih javnih objektov, v skupni ogrevani površini 2.323,27 m2, s ciljem zmanjšanja porabe energije in tekočih obratovalnih stroškov objektov ter s tem posledično ustvarjanja prihrankov.

Cilj investicijskega projekta, ki ga z izvedbo projekta zasleduje MO Nova Gorica, pa je tudi zagotoviti ustrezne prostorske kapacitete (t.j. zgraditi prizidek k obstoječemu objektu Vrtca Šempas, površine 435,16 m2) za izvajanje vzgojno varstvene dejavnosti Vrtca Šempas. S tem se bodo izboljšali tudi sami delovni in bivanjski pogoji za zaposlene, učence, otroke in druge uporabnike objektov.

 

Noveliran 3 IP s prilogo.pdf

 

Evropski strukturni in investicijski skladi

Operacija je sofinancirana v okviru »Operativnega programa Evropske kohezijske politike za obdobje 2014 - 2020«, prednostne osi 4 »Trajnostna raba in proizvodnja energije ter pametna omrežja«, tematskega cilja 4 »Podpora prehodu na nizkoogljično gospodarstvo v vseh sektorjih«, prednostne naložbe 1 »Spodbujanje energetske učinkovitosti, pametnega ravnanja z energijo in uporabe obnovljivih virov energije v javni infrastrukturi, vključno z javnimi stavbami, in stanovanjskem sektorju«, specifičnega cilja 1 »Povečanje učinkovitosti rabe energije v javnem sektorju«. Več na www.eu-skladi.si

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti