Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Projekt KUJ.ME - obnova objekta v Lokovcu

  • DATUM OBJAVE 13. maj 2022

  • STATUS PROJEKTA: Zaključeni projekti
  • PREDVIDEN ZAKLJUČEK: november 2021
  • VREDNOST PROJEKTA: 251.855 €
  • DELEŽ SOFINANCIRANJA: 36 % (Evropski kmetijski sklad za razvoj podeželja)

Program razvoja podeželja

V letu 2017 je bil projekt KUJ.ME: center tehniške dediščine v Lokovcu prijavljen na 1. Javni poziv za izbor operacij za uresničevanje ciljev Strategije lokalnega razvoja za lokalno akcijsko skupino LAS V objemu sonca iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja. Namen projekta je zagotovitev prostorskih možnosti za izvajanje aktivnosti na podeželju različnih društev in posameznih ciljnih skupin na podeželju ter s tem delno prispevati k ohranjanju poseljenosti hribovsko-višinskega območja Mestne občine Nova Gorica. Namen operacije je razviti, vzpostaviti in zagotoviti trajno delovanje Centra tehniške dediščine KUJ.ME kot inovativne platforme, ki bo spodbudila potenciale za razvoj novih storitev in dvig kakovosti življenja prebivalcev. 

Cilj projekta je tako obnova objekta stare osnovne šole v Spodnjem Lokovcu ter ureditev lokacije za izvajanje različnih aktivnosti.

 

Vodilni partner: Mestna občina Nova Gorica