Objavljeno javno naročilo za izgradnjo brvi čez Sočo

20.12.2018

V torek, 18. decembra 2018, je bilo na portalu Elektronsko javno naročanje (eJN) in v Uradnem listu Republike Slovenije objavljeno javno naročilo za izvedbo del za Čezmejni park Isonzo-Soča – Sklop 2 - Brv čez sočo v Solkanu in povezava z obstoječo kolesarsko povezavo solkan-Plave.

Gre za drugega od štirih sklopov za izvedbo infrastrukturnih ukrepov v okviru projekta celostnih teritorialnih naložb (CTN) Isonzo-Soča, financiranega iz Programa teritorialnega sodelovanja Interreg V-A Italia-Slovenija 2014–2020, ki ga EZTS GO kot edini upravičenec izvaja v sodelovanju s tremi občinami ustanoviteljicami Občino Gorica, Mestno občino Nova Gorica in Občino Šempeter-Vrtojba. Projekt predvideva izgradnjo čezmejne mreže kolesarskih in peš poti, ki bodo oblikovale čezmejni urbani park. Z izgradnjo infrastrukture za rekreacijo bo območje pridobilo na privlačnosti kot turistična destinacija.

Javno naročilo je namenjeno izgradnji brvi čez reko Sočo pri Kajak centru v Solkanu in povezovalne poti do obstoječe kolesarske povezave Solkan–Plave.

Rok za oddajo ponudb: 21. januar 2019 do 12. ure

Več:
www.euro-go.eu/sl/novice/sodelujte-z-nami/255-gara-lavori-parco-transfrontaliero-isonzo-soca-lotto-2

 


Nazaj seznam novic | Nazaj na projekt