Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Program novoletnih doživetij v Novi Gorici

DATUM OBJAVE 25. december 2013
VIR Mestna občina Nova Gorica

Ob 18. uri bo vsak dan na sporedu otroški program, ob 19. uri kulturni dogodek, ob 20. uri se bo začel glasbeni uvod v večerno dogajanje z DJ-em, ob 21. uri pa bo sledil koncert popularne glasbene skupine. Na silvestrovo bodo zbrane zabavali Modrijani z DJ Ney-em, na Bevkovem trgu pa DJ Time. Tudi letos se bomo odrekli ognjemetu. Denar, ki bi ga sicer namenili zanj ter za novoletne voščilnice, bomo na silvestrovo podarili tistim, ki potrebujejo pomoč.

 

VSTOP na vse dogodke bo PROST.

 

Novost letošnjega prazničnega dogajanja je humanitarni tek po novogoriških ulicah GORICATLON, ki ga v soboto, 28. decembra 2013, organizira  Društvo ljubiteljev teka Filipides.

 

Vsako sredo in petek v decembru med 9. in 16. uro pod arkadami novogoriške mestne hiše poteka tržnica s prodajo lokalnih izdelkov, ki jo organizira Zavod Gost na Planoti.

 

Na voljo je tudi drsališče na Bevkovem trgu. Odprto je vsak dan med 10. in 22. uro, ob petkih in sobotah do 24. ure. Vstop na drsališče je prost, na voljo je tudi izposoja drsalk. Drsanje bo na voljo do 12. januarja 2014.

 

Sponzorji drsališča: glavni sponzor: CPG Nova Gorica d.d., ostala sponzorja: Kolektor Koling d.o.o. in Marmor Sežana d.d. Sponzor šotora je podjetje Petre.

 

 

Program novoletnih doživetij pripenjamo v priponki:

Plakat novoletno dogajanje

 

Dogajanje lahko spremljate tudi na facebook strani novoletnih doživetij:

www.facebook.com/novoletna.dozivetja

 

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti