Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Mestna občina Nova Gorica se pridružuje projektu Ura za Zemljo

DATUM OBJAVE 28. marec 2014
VIR Mestna občina Nova Gorica

Gre za največji svetovni okoljski dogodek, pri katerem sodelujejo posamezniki, podjetja, vlade in skupnosti, ki ob tej priložnosti za eno uro pogasijo luči ter s tem simbolnim dejanjem izrazijo podporo prizadevanjem  na področju reševanja podnebno-okoljskih sprememb. 

Mestna občina Nova Gorica bo ob tej priložnosti izklopila razsvetljavo osrednjega dela občinske stavbe, ki pa tudi sicer ni nikoli v celoti razsvetljena. Za pogasitev razsvetljave na ulicah se nismo odločili zaradi varnostnih razlogov.

Občanke in občane ob tej priložnosti pozivamo, da tudi na svojih domovih in drugod na ta dan za eno uro ugasnejo luči in na ta način izrazijo svojo podporo.

Akcija Ura za zemljo naj bo obenem priložnost za razmislek o našem vsakodnevnem ravnanju in spodbuda za bolj odgovorno rabo električne energije ter posledično varovanje našega okolja.

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti