Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Nova Gorica osvojila 2. mesto na tekmovanju Moja dežela lepa in gostoljubna 2014 v kategoriji mestna jedra

DATUM OBJAVE 15. oktober 2014
VIR Mestna občina Nova Gorica

Nova Gorica zadnja leta v okviru omenjenega tekmovanja posega po najvišjih mestih. Lansko leto je tako Nova Gorica  osvojila prvo mesto med srednjimi mesti v Sloveniji, leto poprej pa 3. mesto. Letos smo se za dobro uvrstitev potegovali v kategoriji mestna jedra, saj smo prav to poletje zaključili s prenovo novogoriškega mestnega središča. V novogoriški mestni upravi smo se zelo razveselili že uvrstitve med tri nominirance za priznanje, seveda pa je osvojeno 2. mesto velika nagrada za vse, ki so kakorkoli pripomogli k prenovi središča Nove Gorice.

Novogoriški župan Matej Arčon je ob tej uvrstitvi povedal: "Največja nagrada je zagotovo zadovoljstvo ljudi, ki so s prenovo središča Nove Gorice dobili novo dnevno sobo mesta, novo priložnost za druženje in povezovanje ter nove vsebine, kot so e-Hiša - novogoriška hiša poskusov, Vinoteka Solum in nov prireditveni prostor, kjer se odpirajo možnosti številnim ustvarjalcem, da se predstavijo. Osvojeno drugo mesto v projektu Moja dežela lepa in gostoljubna pa je zagotovo potrditev uspešne prenove mestnega jedra tudi v širšem slovenskem prostoru."

 

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti