Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Začetek gradnje nove telovadnice OŠ Dornberk

DATUM OBJAVE 01. september 2015
VIR Mestna občina Nova Gorica

Vrednost investicije je 2.148.000 € z vključenim ddv-jem.  V času gradnje bo OŠ Dornberk v skladu z razpoložljivimi možnostmi organizirala ure telesne vzgoje na prostem in v šolskih prostorih. Če bo šlo vse po načrtih, bodo otroci v novi telovadnici lahko prvič telovadili v šolskem letu 2016/2017.
Na današnji prvi šolski dan je bilo na OŠ Dornberk še posebej slovesno. Sprejemu prvošolčkov je sledila obeležitev začetka gradnje. Ravnateljica Dragica Vidmar, župan Mestne občine Nova Gorica Matej Arčon in direktor SGP Zidgrad Idrija Igor Božič so skupaj zaželeli, da bi dela kar najbolje potekala. Direktor Igor Božič je poudaril, da se bodo potrudili, da bi med gradnjo kar najmanj motili šolski proces, župan Matej Arčon pa je povedal, da bo nova telovadnica velika pridobitev ne samo za šolarje ampak tudi za vse okoliške krajane. Ravnateljica Dragica Vidmar se je vsem zahvalila za trud, da so se dela začela. Obeležitev začetka gradnje so pospremili tudi učenci višjih razredov, ki se že veselijo nove telovadnice.

 

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti