Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Mladi arhitekti svetujejo v Novi Gorici

DATUM OBJAVE 07. september 2015
VIR Mestna občina Nova Gorica

V primeru, da vam termin ne ustreza, bomo dopoldne, ob 10. uri svetovali v prostorih Občine Tolmin, naslednji dan, prav tako dopoldne, ob 10. uri, pa v prostorih Občine Sežana. Delavnica je brezplačna.
Prijave na svetovalnice in predavanja sprejemajo na naslovu www.arhnasvet.si/turneja.
Turneja je organizirana v sklopu projekta Arhitekturni nasvet , ki je del Zavoda za uravnotežen prostorski razvoj Aksa. Skupino sestavlja 15 arhitektov, 2 krajinski arhitektki, sociologinja in absolvent prava. Delujejo že več kot leto dni, doslej pa so pomagali že pri več kot stotih zagatah.

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti