Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

S turističnim vlakcem brezplačno iz Nove Gorice v Gorico na prireditev Okusi ob meji

DATUM OBJAVE 25. september 2015
VIR Mestna občina Nova Gorica

V sosednji Gorici (I) poteka odmevna tradicionalna prireditev Okusi ob meji/Gusti di frontiera, ki vsako leto na stojnice z dobrotami in specialitetami evropske in svetovne kuhinje privabi več tisoč obiskovalcev. Prireditev, ki velja za izjemno kulinarično doživetje, bo potekala vse do nedelje, 27. septembra, zvečer. Na njej se skupaj predstavljajo tudi občine ožje Goriške.

 

Tudi letos bo na Obmejne okuse v Gorico iz Nove Gorice vozil brezplačni turistični vlakec APT, ki ga poklanja Pokrajina Gorica.

 

Vozil bo z avtobusnega postajališča pri Rusjanovem spomeniku na Erjavčevi ulici v Novi Gorici (tako za vstop kot izstop) vsakih 30 min s postanki v Gorici na ulici Via del Seminario in ulici Via Pellico, in sicer po naslednjem urniku:


- petek, 25. september 2015, od 18.00 do 24.00,
- sobota, 26. september 2015, od 11.00 do 24.00,
- nedelja 27. september 2015, od 11.00 do 22.00
.

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti