Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Vse pobude občanov Mestne občine Nova Gorica za spremembo namenske rabe zemljišč so v reševanju

DATUM OBJAVE 06. oktober 2015
VIR Mestna občina Nova Gorica

Prvo fazo postopka sprememb in dopolnitev občinskega prostorskega načrta predstavlja sprejeto stališče občine do prejetih pobud.
Uprava prednostno rešuje 450 pobud, ki sodijo v manj zahteven postopek. Večina teh je že bila obravnavanih, tako da se pričakuje, da bodo občani, katerih pobuda sodi v ta postopek, o stališču do njihove pobude obveščeni še v letošnjem letu.
    Uprava si tudi prizadeva, da bi bil celoten manj zahteven postopek sprememb in dopolnitev občinskega prostorskega načrta zaključen v prihodnjem letu. Posledično bi lahko bila v naslednjem letu posodobljena tudi baza podatkov za odmero nadomestila za nezazidana stavbna zemljišča (NUSZ).
     Zahtevnejši postopek, ki obravnava 302 pobudi, se vodi vzporedno z manj zahtevnim. Uprava si prizadeva, da bodo stališča do prejetih pobud v okviru tega postopka sprejeta najkasneje v prvi polovici prihodnjega leta. Takrat bodo vlagatelji o tem tudi pisno obveščeni. S pripravo sprememb in dopolnitev občinskega prostorskega načrta po zahtevnejšem postopku bo uprava začela takoj, ko bo manj zahteven postopek zaključen.
    Postopek sprememb in dopolnitev občinskega prostorskega načrta se izvaja na osnovi državne zakonodaje in ima zato občinska uprava le malo možnosti za vplivanje na čas trajanja postopkov. Kljub temu se uprava trudi, da bi lahko v okviru predpisanega poteka postopka kar najhitreje rešili vse prispele pobude občanov.

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti