Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Začetek obratovanja vlečnice na smučišču na Lokvah

DATUM OBJAVE 07. januar 2016
VIR Mestna občina Nova Gorica

Mestna občina Nova Gorica je lansko jesen vlečnico  predala v upravljanje Javnemu zavodu za šport Nova Gorica. Zavodu je uspelo pridobiti teptalec snega, snežne sani, snežni top, zaščitne in pregradne ograje ter brunarico. Uredili so vse potrebno, da smučišče lahko tudi zasnežujejo. Uredili so tudi sankališče in krožno progo za tek na smučeh v drsalni tehniki.


Za dnevno otroško smučarsko vozovnico bo potrebno odšteti 6 evrov, za odrasle pa 8 evrov. Cena za dnevno smučarsko vozovnico za tečajnike znaša 4 evre. Popoldanska smučarska vozovnica znaša 5 evrov za otroke in 7 evrov za odrasle.

 

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti