Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

3. Letna skupščina mreže CIVINET

DATUM OBJAVE 09. februar 2016
VIR Mestna občina Nova Gorica

Mreža povezuje mesta, ki so zainteresirana za razvoj ambicioznih politik urbane mobilnosti ter ukrepov za čistejši, uporabnikom prijaznejši, energetsko učinkovitejši in trajnostni promet v mestih. Eden od glavnih ciljev je prenos dobrih praks in oblikovanje skupnih projektov, s katerimi se bodo financirale nadaljnje dejavnosti trajnostne mobilnosti.
Člani mreže se vsako leto sestanejo na skupščini, ki je njen najvišji organ. Politično jo predstavlja Politični odbor, ki vsako leto s posebno izjavo usmerja njeno delovanje. Z mrežo upravlja Upravni odbor, njeno delovanje pa do septembra 2016 koordinira Mestna občina Ljubljana. Vlogo hrvaškega tajništva opravlja nevladna organizacija ODRAZ, slovenskega pa REC Slovenija. Delovanje mreže preko projekta CIVITAS CAPITAL do jeseni 2016 sofinancira Evropska unija, prav tako pa je financirano s strani Sklada za varstvo okolja in energetsko učinkovitost Republike Hrvaške.

V priponki pripenjamo program skupščine:

Program

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti