Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Obisk mednarodne skupine novinarjev v okviru promocijske aktivnosti Alpske konvencije »Mi smo Alpe«.

DATUM OBJAVE 05. julij 2016
VIR Mestna občina Nova Gorica

Potovanje, ki so ga novinarji začeli 29. junija v Innsbrucku (A) in ga nato nadaljevali preko avstrijskih Alp do Slovenije skozi Lesce, Bohinj in Tolmin, se danes zaključuje v Novi Gorici in Gorici (I). Skupino novinarjev so na Trgu Evrope sprejeli predstavniki treh občin ustanoviteljic Evropskega združenja za teritorialno sodelovanje EZTS GO, župan Mestne občine Nova Gorica Matej Arčon, župan Občine Šempeter-Vrtojba mag. Milan Turk in odbornik Občine Gorica (I) Guido Germano Pettarin. Prav EZTS GO je bil letos namreč izbran za ciljno točko popotovanja.

Novinarji so priložnost izkoristili tudi za obisk Muzeja ob meji, nakar so se s kolesi podali v sosednjo Gorico (I), kjer so se seznanili z delovanjem in aktivnostmi EZTS GO. Obisk je obenem priložnost za pregled skupnih izzivov na temo varovanja narave in gospodarjenja z naravnimi viri ter ukrepov za zmanjšanje prometnih obremenitev.  

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti