Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Projekt Popri je finalist Evropske nagrade za spodbujanje podjetništva 2016

DATUM OBJAVE 11. julij 2016
VIR Mestna občina Nova Gorica

Projekt POPRI - Z idejo čez meje prihodnosti je finalist Evropske nagrade za spodbujanje podjetništva 2016 v kategoriji Naložbe v podjetniška znanja.

V tekmovanju za Evropsko nagrado sodeluje 31 držav. POPRI se bodo za zmago potegovali v kategoriji 'Naložbe v podjetniška znanja' ter za veliko nagrado žirije.

V obrazložitvi je komisija zapisala, da gre za projekt, ki s spodbujanjem podjetniškega duha in naložbo v podjetniška znanja ter z odličnimi rezultati in pozitivnim učinkom na širši lokalni prostor dokazuje, da se tudi z omejenimi sredstvi lahko veliko naredi.

 

Več informacij prilagamo v sporočilu za javnost.

Popri - finalisti za Evropsko nagrado SPOROČILO ZA JAVNOST.doc

 

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti