Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Napoved dogajanja na Poletni sceni v Novi Gorici med 26. 8. in 31. 8. 2016

DATUM OBJAVE 25. avgust 2016
VIR Mestna občina Nova Gorica

V Novi Gorici ta teden poteka 5. Mednarodni mladinski filmski tabor. Zaključil se bo jutri, v petek, 26. avgusta, ob 19.30 v veliki dvorani novogoriške mestne hiše s projekcijo kratkih filmov, ki jih je ustvarila pisana druščina dvaindvajsetih mladih udeležencev iz Slovenije, Italije in Poljske. Ob 20. uri bo na Bevkovem trgu nastopila folklorna skupina Srbskega kulturnega društva Sloga. Na Poletni sceni za novogoriško mestno hišo pa bodo ob 21.30 na svoj račun prišli ljubitelji disco glasbe, ki jih bo v ritme 70-ih ter 80-ih let minulega stoletja zazibal DJ Janko.

V soboto, 27. avgusta, bo ob 21. uri bo na odru Poletne scene nastopila Ana Pupedan, družbeno kritična in šaljiva glasbena skupina, ki že dvajset let na domači glasbeni sceni na spontan način navdušuje svoje zveste poslušalce.

V nedeljo, 28. avgusta, ob 20. uri bo na Poletni sceni gostoval Mini teater Ljubljana z večkrat nagrajeno Sneguljčico, ki se bo tokrat predstavila v malce drugačni podobi. Otroke in odrasle bo opozorila na ekološka vprašanja in se razkrila kot živ ter piker komentar na aktualno stanje sveta, pri tem pa bo ohranila bistvene pravljične motive, ki jih ta kultna zgodba premore. Ob 21. uri pa se bomo z Novogoričanom Fonzejem podali na glasbeno popotovanje po diskografiji kultne skupine Pink Floyd.

V ponedeljek, 29. avgusta, ob 21. uri nas bosta Polona Cimerman in Miha Haas s potopisnim predavanjem popeljala v Namibijo in Bocvano.

V torek, 30. avgusta, ob 19. uri se bo na Poletni sceni začelo kulinarično druženje z Golažjado. Prizorišče Poletne scene bodo napolnili kotlički ljubiteljev golaža, ki se bodo pomerili v kuhanju najboljšega goriškega golaža.

V sredo, 31. avgusta, se bo dogajanje na Poletni sceni tudi uradno zaključilo. Večer bo obarvala gledališka skupina Dramske družine F.B. Sedej iz Števerjana s komedijo Aulularia, za katero je družina leta 2015 na Festivalu ljubiteljskih gledaliških skupin prejela priznanje za najboljšo predstavo po oceni občinstva.

Vstop na vse prireditve je prost.

Vljudno vabljeni tudi na številne prireditve ob občinskem prazniku, ki jih lahko spremljate na uradni spletni strani ter na Facebook strani Mestne občine Nova Gorica ter na spletni strani dogodkov mestne občine na naslovu www.dogodki-novagorica.si.

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti