Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Uničevanje neeksplodiranih ubojnih sredstev na območju med hribom Sv. Danijel in vzletiščem Lijak

DATUM OBJAVE 13. februar 2017
VIR Mestna občina Nova Gorica

Z Uprave Republike Slovenije za zaščito in reševanje smo prejeli obvestilo, da bo Državna enota za varstvo pred neeksplodiranimi ubojnimi sredstvi v torek, 14. februarja 2017, med 9. in 17. uro na območju med hribom Sv. Danijel in vzletiščem Lijak izvedla izredno uničevanje neeksplodiranih ubojnih sredstev. V tem času bo na širšem območju Trnovske planote veljala prepoved gibanja in spuščanja z vzletišča Lijak. Občane in pohodnike prosijo, da upoštevajo navodila izvajalcev.

Kontaktna oseba: Darko Zonjič, poveljnik Državne enote za varstvo pred neeksplodiranimi ubojnimi sredstvi, tel. 041 667 728