Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

V ponedeljek bo Goriško obiskala Vlada Republike Slovenije

DATUM OBJAVE 02. marec 2017
VIR Mestna občina Nova Gorica

V ponedeljek, 6. marca 2017, bo na obisku v Goriški regiji Vlada Republike Slovenije. Člani vlade se bodo najprej sestali na delovnem posvetu v Vipavi, nato pa bodo sledili ločeni programi predsednika vlade ter ministric in ministrov.

V Mestni občini Nova Gorica se bodo srečanj in sestankov udeležili predsednik vlade Miro Cerar, minister za javno upravo Boris Koprivnikar, ministrica za obrambo Andreja Katič, minister za pravosodje Goran Klemenčič, ministrica za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti Anja Kopač Mrak, ministrica za zdravje Milojka Kolar Celarc, ministrica za izobraževanje, znanost in šport Maja Makovec Brenčič, minister za infrastrukturo Peter Gašperšič, minister za kulturo Anton Peršak, ministrica za okolje in prostor Irena Majcen, ministrica brez resorja, za razvoj, strateške projekte in kohezijo Alenka Smerkolj ter minister brez resorja, pristojen za področje odnosov med Republiko Slovenijo in avtohtono slovensko narodno skupnostjo v sosednjih državah ter med Republiko Slovenijo in Slovenci po svetu Gorazd Žmavc. Pozno popoldan bo v Slovenskem narodnem gledališču Nova Gorica zaključno srečanje "Regionalni razvojni dialog za severno Primorsko".

Več: www.vlada.si

 

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti