Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Začeli so se 11. Goriški dnevi knjige – bogat program prireditev v Mestni občini Nova Gorica

DATUM OBJAVE 18. april 2017
VIR Mestna občina Nova Gorica

Goriška knjižnica Franceta Bevka prireja od 18. do 24. aprila 2017 že enajste Goriške dneve knjige, pri katerih sodelujejo številni partnerji ter Mestna občina Nova Gorica, ki je podprla projekt. S prerezom rdečega traku sta župan Mestne občine Nova Gorica Matej Arčon in ravnateljica knjižnice Irena Škvarč v torek, 18. aprila, slavnostno odprla Goriške dneve knjige. Dogodek sta popestrila tudi nastopa otroškega pevskega zbora Vrtca Nova Gorica ter dua Mara Rogelja in Matija Bolčina.

V tednu, ki je pred nami, se nam obeta bogat program dogodkov – od delavnic za otroke, literarnih večerov, predstav, pa vse do ugodnosti v gledališču in brezplačne kave. Program ter kupone dobite v zgibanki, ki so jo pripravili. Vabijo pa tudi k izpolnjevanju kratke nagradne ankete.

Goriški dnevi knjige 2017.pdf

 

Foto: Mateja Pelikan

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti