Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Na Trgu Evrope drevi evropska komisarka za promet Violeta Bulc na pogovoru z državljani

DATUM OBJAVE 11. julij 2017
VIR Mestna občina Nova Gorica

V torek, 11. julija 2017, ob 18. uri bo na Trgu Evrope pogovor z evropsko komisarko za promet Violeto Bulc z naslovom Čezmejni dialog: zbiramo mnenja in predloge o prihodnosti Evropske unije.

Tema pogovora bo prihodnost Evropske unije – Bela knjiga o prihodnosti EU:

- Kaj smo v EU dosegli doslej in kako razumemo izzive sedanje EU?
- Kakšna naj bo EU v prihodnje?
- Kaj moramo storiti za to?

Čezmejni dialog z državljani bo potekal na meji med Slovenijo in Italijo, kar predstavlja dodatno priložnost za izmenjavo mnenj o čezmejnih vprašanjih, pa tudi razpravo o prihodnosti Evrope ter različnih scenarijih našega skupnega življenja v bodoče.

Na dogodek se morate obvezno prijaviti prek: https://goo.gl/JDdmmh

Več o dogodku: https://goo.gl/47SXf9

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti