Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Mestna občina Nova Gorica z ugasnjenimi lučmi za Uro za Zemljo

DATUM OBJAVE 23. marec 2018
VIR Mestna občina Nova Gorica

Globalna nevladna organizacija za varstvo narave WWF je že enajsto leto zapored organizirala akcijo z naslovom Ura za Zemljo, ki  spada med največje prostovoljne akcije na svetu. Glavni cilj akcije je ozavestiti prebivalce planeta, da moramo racionalnejše ravnati z naravnimi viri in biti pozornejši na odtis, ki ga puščamo na planetu.

V Mestni občini Nova Gorica smo v soboto, 24. marca 2018, med 20.30 in 21.30 ugasnili razsvetljavo na objektu novogoriške mestne hiše, in sicer osvetlitev balkona ter kipa-fontane ob stavbi. Spodaj objavljamo nekaj utrinkov s sobotnega večera.

 

Fotografije: Mateja Pelikan

 

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti