Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Posvet: Z odgovornim nakupom prispevam k družbenim učinkom

DATUM OBJAVE 28. maj 2018
VIR Mestna občina Nova Gorica

Na temo razvojnih izzivov in ponudbe socialnega podjetništva bo v torek, 29. maja 2018, v Veliki dvorani mestne hiše v Novi Gorici potekalo srečanje predstavnikov javnega sektorja, gospodarstva in socialne ekonomije in zainteresirane javnosti, na katerem bodo subjekti socialne ekonomije predstavili svoje podjetniške zgodbe, s katerimi ustvarjajo pozitivne družbene učinke, zadovoljni kupci iz javnega sektorja in gospodarstva pa nam bodo razkrili, zakaj se odločajo za družbeno odgovorne nakupe.

Za udeležence bo srečanje obenem priložnost, da pobliže spoznajo, kako razvijati nove podjetniške ideje z družbenim učinkom. Srečanje bo potekalo v okviru projekta INNO-WISEs, Interreg Srednja Evropa.

Več o srečanju: INNO-WISEs

 

Projekt INNO WISEs - vabilo.pdf

INNO-WISEs - Sporočilo za javnost.doc

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti