Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Združenje mestnih občin Slovenije za povečanje financiranja mestnih občin in enakovrednejšo obravnavo zahodnoslovenske regije pri dodeljevanju evropskih sredstev

DATUM OBJAVE 28. januar 2019
VIR Mestna občina Nova Gorica

Na seji Skupščine Združenja mestnih občin Slovenije, ki je potekala v četrtek, 24. januarja 2019 v Ljubljani pod predsedovanjem novogoriškega župana dr. Klemna Miklaviča, so se župani med drugim dogovorili, da bodo na vlado naslovili predlog za povečanje financiranja mestnih občin. Obseg nalog mestnih občin je namreč veliko večji od obsega nalog ostalih občin. Obenem si bo ZMOS pri vladi prizadeval doseči enakovrednejšo obravnavo zahodnoslovenske regije pri dodeljevanju evropskih sredstev, saj naj bi ta bila uvrščena v višjo kategorijo razvitosti in bi s tem izgubila dostop do znatne količine evropskih sredstev.

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti