Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Začetek prostovoljnega in brezplačnega testiranja za prebivalce občin ožje Goriške

DATUM OBJAVE 04. januar 2021
VIR Mestna občina Nova Gorica - Kabinet župana

Za prebivalce občin Nova Gorica, Brda, Kanal ob Soči, Miren-Kostanjevica, Renče-Vogrsko in Šempeter-Vrtojba bo Zdravstveni dom Nova Gorica v sodelovanju s civilnimi zaščitami posameznih občin množično, prostovoljno testiranje s hitrimi antigenskimi testi na prisotnost koronavirusa začel jutri, v torek, 5. januarja, na parkirišču pri sodišču ob Kidričevi ulici v Novi Gorici.

Testiranje bodo v tem tednu izvajali od torka do petka, od 9. do 13. ure, prihodnji teden pa že od ponedeljka dalje. Na testiranje se ni potrebno predhodno naročiti. Na testiranje bo mogoče dostopati z avtomobilom ali peš. 

Zdravstveni dom prosi, da se prostovoljnega testiranja udeležijo samo zdravi posamezniki. V primeru kakršnihkoli znakov bolezni je potrebno predhodno posvetovanje z izbranim zdravnikom. Glede na izkušnjo s potekom testiranja v tem tednu bodo prilagodili testiranja v prihodnjem tednu.