Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Sprejem olimpijca Bojana Tokića

DATUM OBJAVE 05. avgust 2021
VIR Mestna občina Nova Gorica - Kabinet župana

Podžupan Simon Rosič je danes sprejel olimpijca in Novogoričana Bojana Tokića, ki nas je odlično zastopal na olimpijskih igrah v Tokiju in mu čestital za dosežen rezultat.

Na sprejemu je naš olimpijec povedal:

»Na te olimpijske igre, kjer sem premagal tudi 12. igralca sveta, gledam ponosno. Nikoli ne veš, morda bodo pa še kakšne. Podpora navijačev mi pomeni zelo veliko. Prihajali so spodbudni sms-i in sporočila, tako da se jih v vsakem primeru športnik razveseli, kljub temu, da so dvorane bile razmeroma prazne zaradi trenutnih razmer.«


Bojanu Tokiću čestitamo za uspešen nastop na olimpijskih igrah v Tokiu in mu želimo veliko uspehov tudi v prihodnje!