Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

HUMANITARNA AKCIJA BURJA 2012

DATUM OBJAVE 15. februar 2012
VIR Mestna občina Nova Gorica

Štab za Civilno zaščito Mestne občine Nova Gorica se je v sodelovanju z različnimi institucijami s področja socialnih zadev odločil, da se organizira humanitarna akcija za zbiranje sredstev za pomoč družini, ki jim je burja uničila zgornje nadstropje montažne hiše ter drugim, ki so v času burje utrpeli največ škode.

V ta namen je bila ustanovljena tudi skupina za socialne zadeve Mestne občine Nova Gorica, ki bo odrejala pomoč tistim, ki so socialno ogroženi in ne zmorejo sami odpraviti posledic burje. V njej so predstavniki mestne občine, civilne zaščite, Centra za socialno delo Nova Gorica, Rdečega križa in Karitasa.

Območno združenje Rdečega križa Nova Gorica je že odprlo tekoči račun, na katerega lahko vsi darovalci nakažejo sredstva za pomoč najbolj prizadetim in ogroženim zaradi posledic orkanske burje.

Vsem darovalcem iskrena hvala!