Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Novi razpisi za spodbujanje podjetništva

DATUM OBJAVE 09. maj 2022
VIR Mestna občina Nova Gorica

Objavili smo dva javna razpisa za spodbujanje podjetništva, in sicer: Javni razpis za spodbujanje začetnih investicij in investicij v razširjanje dejavnosti in razvoj v letu 2022 in Javni razpis za sofinanciranje podpornih institucij v Mestni občini Nova gorica v letu 2022.

 

Na javni razpis za spodbujanje začetnih investicij in investicij za posodobitev dejavnosti se lahko prijavijo podjetniki, ki imajo sedež ali poslovno enoto na območju občine in investirajo v razširitev ali posodobitev dejavnosti oziroma prijavljajo začetno investicijo.

 

Javni razpis za sofinanciranje projektov podpornih institucij pa je namenjen podpornim institucijam, ki izvajajo aktivnosti za podporo podjetnikom, obrtnikom in visokotehnološkim podjetjem v Mestni občini Nova Gorica.

 

Vrednost razpisanih sredstev za oba razpisa je 280.000 evrov.

 

Javna razpisa sta odprta do 3. junija 2022. Razpisna dokumentacija je objavljena na naši spletni strani: 

 

Javni razpis za spodbujanje začetnih investicij in investicij v razširjanje dejavnosti in razvoj v letu 2022

Javni razpis za sofinanciranje podpornih institucij v Mestni občini Nova gorica v letu 2022

    .