Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Žalna seja v spomin na Jožefa Lebana

DATUM OBJAVE 06. oktober 2022
VIR Mestna občina Nova Gorica

Poslovil se je mestni svetnik Jožef Leban (1944 – 2022). V mestnem svetu je kot svetnik deloval vse od leta 2014. Bil je dolgoletni direktor Zavarovalnice Triglav Območne enote Nova Gorica. V Turističnem društvu Nova Gorica je bil vrsto let član upravnega odbora, en mandat tudi predsednik. Prejel je številna priznanja Turistične zveze Slovenije, dodeljen mu je bil tudi naziv častnega člana Turističnega društva Nova Gorica. Bil je tudi predsednik Krajevne skupnosti Solkan in tudi sicer zelo aktiven v krajevni samoupravi Solkana.

Leta 2013 je prejel nagrado Mestne občine Nova Gorica za več kot 50-letno prizadevno delo na odgovornih vodilnih mestih v gospodarstvu, družbenih organizacijah, društvih, športnih klubih in v Krajevni skupnosti Solkan.

Z žalno sejo se ga bomo spomnili v četrtek, 13. oktobra 2022, ob 11. uri v veliki sejni dvorani novogoriške mestne občine.

V žalno knjigo se bo mogoče vpisati po zaključku žalne seje, kasneje pa v Zeleni dvorani novogoriške mestne občine, in sicer: v četrtek, 13. oktobra, med 13. in 18. uro, v petek, 14. oktobra, med 9. in 16. uro in v ponedeljek, 17. oktobra, med 9. in 18. uro.

Pogreb pokojnika bo v četrtek, 13. oktobra 2022, ob 15. uri na pokopališču v Solkanu. Od pokojnika se bo v tamkajšnji mrliški vežici mogoče posloviti od 14. ure dalje.