Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Javno naročilo za ureditev Kidričeve ulice na območju med mestno hišo in Bevkovim trgom ter zunanjosti centra trajnostne mobilnosti v Novi Gorici

DATUM OBJAVE 09. september 2020
VIR Mestna občina Nova Gorica - Direktor občinske uprave

Javno naročilo za Ureditev Kidričeve ulice na območju med mestno hišo in Bevkovim trgom ter zunanjosti centra trajnostne mobilnosti v Novi Gorici je bilo objavljeno na portalu javnih naročil dne 9.9.2020 pod številko JN005572/2020-W01. 

Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa izvajanja Evropske kohezijske politike za obdobje 2014-2020, Prednostne naložbe 4.4: Spodbujanje nizkoogljičnih strategij za vse vrste območij, zlasti za urbana območja, vključno s spodbujanjem trajnostne multimodalne urbane mobilnosti in ustreznimi omilitvenimi prilagoditvenimi ukrepi.

Rok za oddajo ponudb je 25.9.2020 do 9.00 ure

Povezava do objave

https://www.enarocanje.si/Obrazci/?id_obrazec=367196

 

RAZPISNA DOKUMENTACIJA

Dokumentacija v zvezi z oddajo JN.PDF

OBRAZCI.docx

PONUDBENI PREDRAČUN.doc

 

ESPD OBRAZEC

Narocnik_ESPD (56).xml

 

PROJEKTNA DOKUMENTACIJA

prometna in zunanja ureditev.zip

POPISI

Popis_Kidriceva.xlsx

 

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti