Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Zaključek projekta Chimera Plus

DATUM OBJAVE 01. julij 2022
VIR Mestna občina Nova Gorica

30. 6. 2022 se je zaključil projekt CHIMERA PLUS. Gre za kapitalizacijski projekt, ki je temeljil na mentorstvu in prenosu orodij ter metodologije Chimera s partnerjev dajalcev na partnerje prejemnike.

Projekt je prispeval k oblikovanju strateških ukrepov, ki bodo na območjih partnerjev prejemnikov krepili kulturno kreativni sektor z namenom trajnostnega razvoja mest.

Spodbujanje kulturno kreativnega sektorja lahko pozitivno vpliva na regeneracijo in oživitev degradiranih območij, ki izgubljajo svojo družbeno dinamiko ter tradicionalno gospodarsko osnovo.

 

Projekt ChIMERA Plus financira Evropski sklad za regionalni razvoj.