Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Odprtje dopolnjene razstave GO*S50-60, Mesto in prebivalci v 50. in 60. letih

DATUM OBJAVE 13. junij 2023
VIR Mestna občina Nova Gorica

Goriški muzej na Poletno muzejsko noč v soboto, 17. junija 2023, ob 20. uri na Gradu Kromberk odpira dopolnjeno razstavo GO*S50-60, Mesto in prebivalci v 50. in 60. letih.

 Občasna razstava GO*S50-60 je med drugim dopolnjena z novim uvodnim delom. Obogatili so jo z razmišljanjem Tomaža Vuge o Novi Gorici. V besedilu nam avtor poda svoj pogled na realizacijo Ravnikarjeve vizije mesta, samo besedilo pa dopolnjuje tudi Ravnikarjeva risba perspektive Nove Gorice.

Razstava bo na ogled do 31. decembra 2023.

Poletna muzejska noč

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti