Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Igrajmo se Ravnikarja

DATUM OBJAVE 07. september 2023
VIR Mesta občina Nova Gorica

Delavnica za otroke +10 let in odrasle. V Xcentru smo z namenom praznovanja Ravnikarjevega leta in Ravnikarjeve dediščine razvili in naredili 3D sestavljanko Nove Gorice, ki bo igralcem dala nov vpogled v naše mesto, njegov nastanek, položaje ulic in po komu nosijo imena. Na zabaven način bomo skupaj odkrivali novo perspektivo Ravnikarjevega mesta. Na fotografiji je prototip ulic, ki smo ga nadradili z nadpisi, liki znanih oseb, po katerih so ulice poimenovane in silhuetami prepoznavnih stavb v mestu. Prototip je sestavil 10 letni deček iz Španije, ki je med počitnicami v Novi Gorici redno obiskoval Xcenter.

Ustvarjalno delavnico smo v Xcentru razvili v okviru pobude Ravnikarjevo leto v Ravnikarjevem mestu.

Delavnica traja 2h, potrebne predhodne prijave. Prijavite se lahko prek klika na gumb Prijava na dogodek, ali pa prek elektronske pošte: info@xcenter.si

Povezava na objavo: Dogodek (xcenter.si)