Pripelji srečo v službo

Datum: 15.05.2017
Vir: Mestna občina Nova Gorica
Rubrika: Ali ste vedeli?

Pobuda Pripelji srečo v službo se je ponovno začela in Mestna občina Nova Gorica tudi letos pristopa k promociji pobude. V podobni obliki kot lani, bomo letos kolesarili od 15. maja do 9. junija 2017. Cilj pobude Pripelji srečo v službo je že več let spodbujanje kolesarjenja na delo. Sodelujejo pa lahko tudi tisti, ki hodijo še v šolo, na fakulteto ali pa ne delajo več in v času pobude beležijo kilometre, ki so jih prevozili s kolesom.

Povežite se s sodelavci ali prijatelji in oblikujte kolesarsko TROJKO. Sodelujete pa lahko tudi kot POSAMEZNIK. Registrirate se na spletni strani www.pripeljisrecovsluzbo.si, kjer boste tudi beležili svojo aktivnost.

Dogajanje lahko spremljate na spletni strani kampanje ter na Facebooku.

Poleg že znanih prednosti kolesarjenja v službo, bomo letošnje leto kolesarili tudi za lepe nagrade za vsakega člana izžrebane trojke in za posameznika. Letošnje glavne nagrade podarja Nemška turistična organizacija s partnerji in sicer:
- Kolesarski izlet za vse tri člane trojke po Bavarski od od Berchtesgadna do Tegernseeja (4 dni / 3 noči s spremljevalnimi storitvami) za zmagovalno TROJKO
- 2 nočitvi za dve osebi v hotelu BEST WESTERN Hotel Alzey v bližini Mainza za zmagovalnega POSAMEZNIKA. 
- V času trajanja pobude bo ekipa Pripelji srečo v službo  podelila tudi vrsto manjših nagrad zato spremljajte akcijo tudi preko Facebook profila.

Podelitev nagrad bo v okviru zaključnega dogodka pobude 14. junija v Mariboru.

 

Pripeljimo srečo v službo!