12. kolesarski maraton »Po poteh obeležij vojne 1991«

Datum: 08.06.2018
Vir: Mestna občina Nova Gorica
Rubrika: Ali ste vedeli?

OZVVS Ajdovščina - Vipava, Društvo veteranov SEVER severne Primorske, Kolesarski klub Dobrovo in Kolesarski klub IZVIR Vipava ter PO ZVVS Severnoprimorska

vabijo na

12. KOLESARSKI MARATON »PO POTEH OBELEŽIJ VOJNE 1991« v soboto 16. junija 2018. Start je predviden ob 9. uri pri vojašnici v Vipavi.

Kolesarskega maratona »PO POTEH OBELEŽIJ VOJNE 1991» se lahko udeležijo vsi kolesarji, ki so dopolnili najmanj 14. let in ki izpolnijo prijavnico ter pridobijo kontrolni kartonček.


PRIJAVE:
Predprijave pred samim startom v vojašnici JPV Vipava ali po elektronski pošti na OZVVS Ajdovščina-Vipava.
Prijave in zbor v Vipavi pri vojašnici 16. 06. 2018 med 8. in 8.45.
Zborno mesto pred Vojašnico Janko Premrl - VOJKO v Vipavi.

START:
Start v Vipavi pred vojašnico Janko Premrl Vojko ob 9.uri.

PROGA:
Proga je dolga približno 75 km in je v celoti asfaltirana. Poteka skozi Vipavo, mimo Goč, skozi Spodnjo Branico, Branik, Dornberk, Volčjo Drago, Bukovico, Bilje, Vrtojbo, Šempeter pri Gorici, Rožno dolino in Novo Gorico (kratek postanek), Kromberk, Šempas, Selo, Ajdovščino, Log pri Vipavi in Vrhpolje v Vipavo ( glej zemljevid).


Zaključek maratona je predviden približno ob 15. uri.


NAČIN VOŽNJE:
Vozi se v strnjeni koloni, ki jo dirigira upravitelj kolesarskega maratona.


STARTNINA:
Startnina znaša 15 EUR in jo lahko poravnate na kraju prijave pred startom ali pa znesek nakažete na TRR pri NKBM št. 04751- 0000 - 402164; namen št.99 – startnina za maraton -18.


NAGRADE:
Vsak udeleženec prejme sendvič in brezalkoholno pijačo v Novi Gorici, v Vipavi na cilju pa spominsko medaljo, topel obrok in pijačo.

Razpis za 12. kolesarski maraton.pdf

KOLESARSKI MARATON.jpg

Zemljevid trase.jpg