Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Se kaj rekreirate?

DATUM OBJAVE 19. junij 2024
VIR Mestna občina Nova Gorica

Kako se rekreiramo v Novi Gorici, Ormožu in v Trbovljah, bodo z našo skupno pomočjo raziskali na Biotehnični fakulteti Univerze v Ljubljani.

Ker je tema rekreacije pomembna, saj je tesno povezana z zdravjem vseh nas, je Mestna občina Nova Gorica pristopila k sodelovanju na projektu »Prostorsko upravljane in stanje rekreacijske infrastrukture ter rekreacijske navade v kontekstu družbenih sprememb v zadnjih treh desetletjih«, v okviru katerega se preučuje rekreacijska infrastruktura in rekreacijske navade prebivalcev.

Vas zanima, kako pogosto se rekreiramo, katero infrastrukturo uporabljamo in kateri dejavniki vplivajo na to, da se, oziroma, se ne rekreiramo? Smo na Goriškem drugačni rekreativci kot v Ormožu ali v Trbovljah? Nam, kot posameznikom in kot občini, bodo ti dragoceni podatki pomagali, da se izboljšamo tudi tam, kjer smo zdaj mogoče šibki. 

Zato, hitro izpolnite vprašalnik. Do vprašalnika lahko dostopate tudi preko QR kode.

QR koda

Plakat

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti