Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Najava javnega poziva delodajalcem k oddaji vlog za enotno Regijsko štipendijsko shemo za šolsko leto 2007/2008

DATUM OBJAVE 05. julij 2007
VIR Mestna občina Nova Gorica

Obveščamo vas, da bo predvidoma v tednu od 2. julija do 6. julija objavljen JAVNI POZIV DELODAJALCEM K ODDAJI VLOG ZA ENOTNO REGIJSKO ŠTIPENDIJSKO SHEMO (RŠS) ZA ŠOLSKO/ŠTUDIJSKO LETO 2007/2008.

JAVNI POZIV je namenjen predvsem štipendiranju perspektivnih poklicev v regiji, med katere spadajo zlasti poklici s področja tehnike, gradbeništva in gostinstva, itd.

POGOJI

Pogoji, ki jih morajo izpolnjevati delodajalci bodo podobni pogojem iz prejšnjih let (sedež ali poslovna enota na območju občine, ki sodeluje v RŠS, kadrovska potreba je utemeljena v kadrovskem planu, ki ga podjetje priloži v prijavi na javni poziv, zagotavlja sredstva za izplačilo štipendije iz RŠS za celotno dobo šolanja/študija štipendista, zagotovi štipendistu po končanem šolanju zaposlitev na ustreznem delovnem mestu, …).

Pogoji za sodelovanje v regijski štipendijski shemi bodo objavljeni v "Javnem pozivu".

Ker bo zaradi časovne stiske za izvedbo celotnega postopka izbire štipendistov rok za prijavo na JAVNI POZIV kratek, vam v prilogi pošiljamo PRIJAVNI OBRAZEC za prijavo na Javni poziv. Prosimo vas, da si v primeru interesa ogledate vsebino obrazca in priloge, ki jih je potrebno priložiti.

Za nadaljnje informacije v zvezi z izpolnjevanjem obrazcev se lahko obrnete na:

Posoški razvojni center, Trg svobode 2, 5222 Kobarid
Tel.: 05 35 41 500 mag. Almira Pirih, e-mail: almira.pirih@pososki-rc.si Tel.: 05 35 41 517 Brigita Bratina, e-mail: brigita.bratina@pososki-rc.siZa novogoriško subregijo:
RRA severne Primorske d.o.o. Nova Gorica, Mednarodni prehod 4, 5290 Šempeter pri Gorici
Tel.: 05 330 66 85 mag. Darijan Krpan, e-mail:darijan.krpan@rra-sp.si Tel.: 05 330 66 81 Nataša Jakopič, e-mail:natasa.jakopic@rra-sp.si Prijavni obrazec