Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Ureditev Športnega parka Rožna Dolina

  • DATUM OBJAVE 13. maj 2022

  • STATUS PROJEKTA: Zaključeni projekti
  • PREDVIDEN ZAKLJUČEK: oktober 2021
  • VREDNOST PROJEKTA: 19.999,46 EUR z DDV

Športni park v Rožni dolini je namenjen vsem športnim navdušencem, najmlajšim krajanom, članom Športnega društva Rožna Dolina in organizaciji različnih dogodkov. Je pomemben javni prostor za zbiranje, predvsem družin z majhnimi otroci. Ker je bilo v zadnjem obdobju mogoče zaznati povečan obisk najmlajših, je s strani krajana bila podana pobuda  za razširitev igralnih površin.

Na lokaciji nekdanjega igrišča za odbojko na mivki, ki ni bilo več v uporabi, je postavljeno novo večnamensko igralo s toboganom in plezali, vrvna piramida ter gugalna košara. Površina okoli igral bo urejena s pralnim prodcem. S postavitvijo treh dodatnih igral bo igrišče otrokom nudilo še več možnosti za zabavo in sprostitev.