Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Ureditev avtobusnih postajališč mestnega prometa

  • DATUM OBJAVE 11. november 2022

  • STATUS PROJEKTA: Projekti v izvajanju
  • VREDNOST PROJEKTA: 1.022.048 €

V sklopu projekta je predvidena ureditev 22 postajališč mestnega prometa na območju Nove Gorice in Solkana. Predvideno je oblikovanje nove podobe avtobusnih postajališč in oprema postajališč z elektro in TK napeljavo, postajališča bodo prilagojena slepim in slabovidnim. Projekt je sofinanciran s strani evropskih in državnih sredstev v okviru mehanizma CTN. Izdelana je bila PZI dokumentacija, na katero so bila pridobljena mnenja soglasodajalcev in lastnikov zemljišč. 

Javno naročilo bo zaključeno v mesecu aprilu. Sledi izvedba same investicije, zaključevanje projekta je predvideno do konca leta.

Shema postajališč na območju Nove GoriceShema postajališč na območju Solkana