Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Razstava »Čar lesa« v Novi Gorici

DATUM OBJAVE 24. september 2020
VIR Mestna občina Nova Gorica

V Novi Gorici bo letos že tretjič organizirana razstava, od 1. do 15. oktobra, na kateri se bodo predstavili tudi domači ustvarjalci v lesu. Tokrat bo razstava na ogled v preddverju Slovenskega narodnega gledališča. Sama otvoritev razstave bo potekala 1. oktobra, ob 11. uri.

Da bi čim bolje promovirali les in lesne izdelke so svoje moči združili Društvo za zaščito lesa Slovenije, Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo, Agencija SPIRIT Slovenija, Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano, BF – Oddelek za lesarstvo, Innorenew Coe – Center odličnosti ter Svet za les.

Zaradi omejitvenih ukrepov Covid 19 bo letos namesto strokovnih predavanj organizirana okrogla miza s predstavitvijo razpisov in projektov Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo, direktorata za les. Že pred leti se je oblikoval Konzorcij za les, ki zaenkrat deluje v okviru RRA S Primorske, sestavljen iz vodilnih strokovnjakov za les, ki so se organizirali z namenom, da tudi Goriška dobi ponoven zagon na področju predelave in rabe lesa.

Danes je na sestanku na mestni občini podžupan Sašo Kogovšek sprejel tri člane Konzorcija: Darinko Kozinc, Črtomirja Špacapana ter Nedeljka Gregoriča.

 

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti