Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Javni razpis za sofinanciranje razvojnih projektov na področju terciarnega izobraževanja v Mestni občini Nova Gorica za leto 2021

DATUM OBJAVE 02. avgust 2021
VIR Mestna občina Nova Gorica

Objavljen je Javni razpis za sofinanciranje razvojnih projektov na področju terciarnega izobraževanja v Mestni občini Nova Gorica za leto 2021.

Prijavitelji lahko prijavijo razvojne projekte, ki predstavljajo nabor aktivnosti izvajalca, ki predstavlja vsebinsko zaključeno celoto, z opredeljeno vsebino, cilji, časovnim zaporedjem in trajanjem izvedbe. Za namen tega javnega razpisa se pod pojmom razvojni projekt štejejo aktivnosti na področju aplikativnih raziskav, inovacij, naprednih tehnologij s področja digitalizacije, informacijsko komunikacijske tehnologije in drugih sodobnih tehnologij in z njimi povezanih izobraževalnih dejavnosti, skupnih projektov med izobraževalnimi ustanovami in podjetji ter drugimi ustanovami, ki povezujejo terciarno izobraževanje z inovacijami, raziskovanjem z lokalnimi gospodarskimi in drugimi organizacijami s ciljem spodbujanja napredka obstoječih in novih podjetij na osnovi znanja in novih tehnologij. Razvojni projekti morajo izkazovati razvoj dodiplomskega in podiplomskega študija.

Rok za prijavo je petek, 20. 8. 2021, do 10.00 ure.

 

Javni razpis_terciarno izobraževanje_ 2021.pdf

 

Razpisna dokumentacija_terciarno_izobraževanje_splošni del.pdf

 

Razpisna dokumentacija_prijavna dokumentacija_2021.pdf

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti