Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Obvestilo: prijava na javni razpis

DATUM OBJAVE 18. februar 2022
VIR Mestna občina Nova Gorica

Obveščamo vas o skorajšnjem poteku roka za prijavo na javna razpisa za:

  • sofinanciranje programov in projektov s področja socialnih dejavnosti (za pravočasno se šteje prijava, ki prispe do izteka roka, to je do petka, 25. 2. 2022, na naslov naročnika oziroma je vložena v sprejemni pisarni naročnika do 12. ure)
  • sofinanciranje programov s področja zasvojenosti (za pravočasno se šteje prijava, ki prispe do izteka roka, to je do petka, 25. 2. 2022, na naslov naročnika oziroma je vložena v sprejemni pisarni naročnika do 10. ure)

 

Besedilo javnih razpisov in razpisno dokumentacijo najdete na spodnjih povezavah:

Javni razpis za sofinanciranje programov s področja zasvojenosti v Mestni občini Nova Gorica v letu 2022

Javni razpis za sofinanciranje programov in projektov s področja socialnih dejavnosti v Mestni občini Nova Gorica v letu 2022

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti