Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Obvestilo o končanem natečajnem postopku

DATUM OBJAVE 15. november 2007
VIR Mestna občina Nova Gorica

Mestna občina Nova Gorica je dne 8. 10. 2007 na svoji spletni strani objavila javni natečaj za izbiro kandidata za zasedbo prostega delovnega mesta "podsekretar-načelnik oddelka za infrastrukturo in gospodarske javne službe"

Na javni natečaj sta se prijavila 2 kandidata, od katerih eden ni v celoti izpolnjeval razpisnih pogojev. Izbrana je bila kandidatka, ki je v celoti izpolnjevala razpisne pogoje.

Vse informacije o izvedbi natečajnega postopka lahko dobite pri načelniku oddelka za splošne zadeve Franku Kacafuri (telefon št. 05 33 50 122).
Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti