Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

JAVNI POZIVza zbiranje predlogov za podelitev nagrade treh občin za čezmejno sodelovanje

DATUM OBJAVE 13. marec 2006
VIR Mestna občina Nova Gorica

Komisija za podelitev nagradetreh občin za čezmejno sodelovanje

Številka:009-05-10/2005
Datum: 10.3.2006

Na podlagi 3. člena Dogovora o podeljevanju Nagrade treh občin za čezmejno sodelovanje z dne 30.4.2005 in na podlagi sklepa komisije z dne 10.3.2006 objavljamoJAVNI POZIV za zbiranje predlogov za podelitev nagrade treh občin za čezmejno sodelovanjeNagrada treh občin za čezmejno sodelovanje se podeljuje občanom, ustanovam, društvom ali podjetjem s stalnim bivališčem oziroma sedežem v občinah pobudnicah ali izven, ki so se posebno odlikovali pri razvijanju in spodbujanju čezmejnega sodelovanja.
Nagrado se lahko podeli tudi posthumno.

Komisija bo upoštevala vse predloge, ki bodo prispeli najkasneje do 27. 3. 2006 na naslov: Mestna občina Nova Gorica, Trg Edvarda Kardelja 1, 5000 Nova Gorica ali na elektronski naslov miran.ljucovic@nova-gorica.si.Predlogi za podelitev nagrade treh občin za čezmejno sodelovanje morajo biti podrobneje obrazloženi.