Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka, ipd). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

javno naročilo za izbiro izvajalcev za izvajanje Storitve prevozov učencev s prebivališčem v Mestni občini Nova Gorica v šolskem letu 2012/13, ki se izvajajo na okolju prijazen način

DATUM OBJAVE 04. maj 2012
VIR Mestna občina Nova Gorica

Mestna občina Nova Gorica je 03.05.3012 objavila na portalu javnih naročil in na portalu ES javno naročilo za izbiro izvajalcev za izvajanje "Storitve prevozov učencev s prebivališčem v Mestni občini Nova Gorica v šolskem letu 2012/13, ki se izvajajo na okolju prijazen način".


Naročnik vabi zainteresirane ponudnike, da oddajo svoje pisne ponudbe skladno z razpisno dokumentacijo in veljavno zakonodajo do 13.06.2012 do vključno 10:00 ure.

 

Razpisna dokumentacija

Oddaja zahteve o ureditvi priponk na strani
Polja označeno s * so obvezna.
Želim da se priponke na tej spletni strani uredijo v skladu s zakonom o dostopnosti