Objavljeno javno naročilo za izgradnjo brvi čez Sočo

Datum: 20.12.2018
Vir: Mestna občina Nova Gorica
Rubrika: Sporočilo za javnost

V torek, 18. decembra 2018, je je bilo na portalu Elektronsko javno naročanje (eJN)in v Uradnem listu Republike Slovenije objavljeno javno naročilo za izvedbo del za ČEZMEJNI PARK SOČA-ISONZO – SKLOP 2 - BRV ČEZ SOČO V SOLKANU IN POVEZAVA Z OBSTOJEČO KOLESARSKO POVEZAVO SOLKANPLAVE.

Gre za drugega od štirih sklopov za izvedbo infrastrukturnih ukrepov v okviru projekta celostnih teritorialnih naložb (CTN) Isonzo-Soča, financiranega iz Programa teritorialnega sodelovanja Interreg V-A Italia-Slovenija 2014–2020, ki ga EZTS GO kot edini upravičenec izvaja v sodelovanju s tremi občinami ustanoviteljicami Občino Gorica, Mestno občino Nova Gorica in Občino Šempeter-Vrtojba. Projekt predvideva izgradnjo čezmejne mreže kolesarskih in peš poti, ki bodo oblikovale čezmejni urbani park. Z izgradnjo infrastrukture za rekreacijo bo območje pridobilo na privlačnosti kot turistična destinacija.

Javno naročilo je namenjeno izgradnji brvi čez reko Sočo pri Kajak centru v Solkanu in povezovalne poti do obstoječe kolesarske povezave Solkan–Plave.

Rok za oddajo ponudb: 21. januar 2019 do 12. ure

Več:
www.euro-go.eu/sl/novice/sodelujte-z-nami/255-gara-lavori-parco-transfrontaliero-isonzo-soca-lotto-2

 

 

 

 


< Nazaj na seznam