Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Sprejem Goriškega mlaja

DATUM OBJAVE 25. april 2007
VIR Mestna občina Nova Gorica - Kabinet župana

Goriški muzej v sodelovanju z Mestno občino Nova Gorica, Društvom Doli, Društvom Planota, Društvom žena in deklet Trnovo, KS Trnovo in gasilci PGD Nova Gorica tudi letos organizira FURMANSKI PREVOZ JAMBORJA IN POSTAVITEV MLAJA PRED OBČINSKO STAVBO V NOVI GORICI.

Prireditev se bo začela v nedeljo, 29. aprila 2007, popoldan na Trnovem, kjer bodo organizatorji posekali smreko, pripravili jambor in venec. Istega dne zvečer bo na Trnovem tudi družabna prireditev.

Furmani bodo s Trnovega proti Novi Gorici krenili v ponedeljek, 30. aprila 2007, ob 8. uri. Na poti bodo furmani z mlajem postali pred gostilnami na Ravnici, na Prevalu in pri Oddihu.

Na solkanski "plac" bodo predvidoma prispeli ob 13.30, pred občinsko stavbo pa ob 14.30, kjer bo potekal slovesen sprejem mlaja.


Vljudno vabljeni!