Nastavitev zasebnosti

Naša spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov” (cookies), da lahko razločujemo med obiskovalci in izvajamo statistiko uporabe spletne strani. To nam omogoča sprotno izboljševanje delovanja strani. Uporabniki, ki ne dovolijo zapisa 'piškotka' naše strani v svoj računalnik, bodo ob pregledu spletne strani prikrajšani za nekatere od njenih funkcionalnosti (ogled videa, komentiranje preko Facebooka ipd.). Piškotki so majhne datoteke, ki jih sistem obiskane spletne strani zapiše na vaš računalnik. Tako vas sistem ob naslednjem obisku strani lahko prepozna.

Skok na vsebino strani

Literarni natečaj Glas ženske na temo "Delo so sanje, delo je moreči strah"

DATUM OBJAVE 10. marec 2003
VIR Mestna občina Nova Gorica - Oddelek za družbene dejavnosti

V soboto, 8. marca 2003 je bila na Goriški pokrajini v Gorici podelitev nagrad, pohval in priznanj dijakinjam, ki so sodelovale na literarnem natečaju Glas ženske na temo "Delo so sanje, delo moreči je strah".

Literarni natečaj že peto leto zapovrstjo izvaja Goriška pokrajina skupaj z Uradom za mladino Mestne občine Nova Gorica.

Na natečaju je letos sodelovalo 76 deklet, 38 iz slovenskih in 38 iz italijanskih šol.

Sedemčlanska komisija je prvo nagrado (650 EUR) podelila Labarile Antonietti iz Ist.d' Arte "Max Fabiani", drugo nagrado (520 EUR) Terezi Vidič, tretjo nagrado (365 EUR) pa Ani Pauer. Podeljena je bila tudi posebna nagrada žirije v višini 260 EUR, ki jo je prejela Sandra Krkoč. Vse tri predstavnice Slovenije so dijakinje novogoriške gimnazije.
Podeljene so bile tudi pohvale za četrto, peto in šesto mesto ter šest posebnih priznanj.